Marisa, posibila castigatoare Bravo ai stil?

Bravo ai stil este  momentan o emisiune foarte "controversata" de multi privitori ai acesteia. Fiecare are cate o concurenta preferata, majoritatea le critica pe restu adresandu-le vorbe de-a dreptul grele.Ceea ce nu inteleg multi este ca, daca ar fi totul "roz" in emisiune, aceasta nu ar mai starni asa mare interes publicului, automat rating-ul acesteia scazand.Cu asta nu vreau sa zic ca vreo concurenta este falsa, doar ca este nevoie si de asemea certuri in cadrul emisiunii.


Marisa, o concurenta placuta de foarte multi, dar si criticata de cativa.Aceasta concurenta este descrisa astfel:
  • S-a născut la Madrid, dar locuieşte în Slatina;
  • Are 20 de ani;
  • Studiază la UNARTE (Facultatea de Arte Decorative şi Design);
  • Consideră că are un stil unic, modern, uşor excentric;
  • Visează la prima ei colecţie de haine;
  • Este explozivă uneori, energică, are o pasiune nebună pentru modă;
  • are încredere în ea, este optimistă ca va ajunge acolo unde şi-a propus
  • nu are răbdare si este nonconformistă.  
                                                                         (sursa aici)
Din punctul meu de vedere, fiecare concurenta are farmecul ei si fiecare are o sansa mai mare sau mai mica de a castiga.Da, intr-adevar, din "vechile concurente" sunt foarte putine, sau chiar niciuna care nu se bucura de ajutorul unui stilist, designer, oameni foarte priceputi in domeniu etc. , asta nu inseamna neaparat ca ele sunt acolo doar pe post de "umeras", doar ca nici acest ajutor nu le-a fost oferit nimanui pe tava.Toate au muncit singure, au trecut peste marile emotii provocate de un mediu nou la inceput, si sunt sigura ca la nici o concurenta nu ii este usor nici acum chiar daca poate sunt ajutate.
Dupa parerea mea, Marisa are si o personalitate proprie, asa cum s-a prezentat si in emisiune cu tinute nu chiar foarte bune, dar personalitatea a salvat-o de multe ori.Are si un stil destul de deversificat.
Asadar, a reusit sa adune si un public destul de numeros, avand destule sanse de castig.

Asa cum am zis mai sus, nici o concurenta nu merita judecata intr-un mod dur, doar pentru ca preferata voastra este alta.Toate se straduie, poate unele mai mult decat altele si pana la urma sunt si ele niste persoane.

Daca doriti sa "comentez" si alte concurente ale acestui show, spuneti-mi in comentarii.


Pana atunci, va pup si nu uitati sa iubiti mult.

Comentarii

  1. happyluke.com ▷ HappyLuke.com Review 2021 | ThTopBet.com
    Join Today 인카지노 and Play Lucky Lucke's Online Casino & Horse Racing We will show you all the Lucky Lucke games, happyluke bonus codes and Free Spins for all Lucky  Rating: 4.5 · ‎Review by TopBet

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare